Fatade exterior CL CEDRU 35

10000 lei
Cantitatea
Garanție 10 ani

Ridicarea marfei din oficiu

Descriere

Jaluzelele Gradpanel Seria CL W 35 Cedar sunt formate din lamele fixe din lemn cu o secțiune pătrată de 35 x 30-32 mm.

Realizate din lemn masiv de cedru rosu, ofera o valoare estetica ridicata , caldura si eleganta fatadei cladirii contribuind in acelasi timp la confortul interior, generand o imagine echivalenta din interiorul si exteriorul cladirii.

Jaluzelele CL W 35 Cedro ofera posibilitatea unor solutii configurabile prin alternarea sipcilor din aceeasi serie CL W. Iar aplicarea lor pe Facing permite aranjarea lamelelor cu o solutie de continuitate cu imbinari cap la cap.

Aplicarea optional de tratament lasur transparent cu intretinere obligatorie pentru pastrarea culorii acestuia.

Toate șipcile de lemn cu care lucrăm provin din păduri protejate și gestionate durabil sub sigiliile PEFC și FSC.

 

Aplicații și definiții :
 
Pictograma cu fața
Sisteme de zăbrele de Aplicare pe Pereți pentru placarea clădirilor sub formă de fațade ventilate sau pereți cortină, realizate cu protecție solară din șipci continue, reglabile sau fixate cu posibilitate de diferite înclinări, fixate pe suporturi de grinzi ascunse sau montanți ascunși. 
Pictogramă fixă
Sisteme de zăbrele în cadru fix Aplicație  pentru panouri fixe în deschideri sau acoperiri de fațadă formate din montanti vizibili sau între cadre vizibile cu protecție solară cu lamele reglabile sau fixe. 
pictogramă glisantă
Sisteme de zăbrele în aplicație Glisare  de panouri mobile, deplasabile orizontal prin șine de ghidare situate în interiorul sau în exteriorul fațadelor, formate din foițe cu rame expuse cu feronerie și lagăre pentru deplasarea acestora cu protecție solară din lamele reglabile sau fixe. 
pictogramă practicabilă pivotantă
Sisteme de zăbrele în Aplicație Practică Pivotarea  panourilor mobile cu pivotare pe o axă verticală în apropierea capătului panoului, formată dintr-un cadru vizibil cu accesorii pivotante pentru deplasarea cu protecție solară a lamelelor reglabile sau fixe. 
pictogramă proiectabilă
Sisteme de zăbrele în aplicație proiectabilă  de panouri mobile articulate la capătul superior al cadrului și cu proiecție spre exterior, formate din foi de cadru vizibile cu fitinguri proiectabile pentru deplasarea acestora cu protecție solară din lamele reglabile sau fixe. 
pictogramă ondulată pivotantă
Sisteme de zăbrele în aplicație ondulată Pivotând două panouri mobile îmbinate vertical, unul cu ax vertical fix și celălalt panou cu ax vertical care poate fi deplasat orizontal printr-o șină de ghidare, cele două panouri sunt formate din foi de cadru vizibile articulate între ele ca balama cu feronerie pivotanta si rulmenti pentru translatie orizontala si cu protectie solara cu lamele reglabile sau fixe.     
pictogramă pod mobil
Sisteme de zăbrele în aplicație Ridicarea  a două panouri mobile unite între ele orizontal, practicabile și deplasabile vertical în sus prin șine de ghidare, formate din două foi de rame vizibile articulate între ele ca balama cu armături compensatoare și lagăre pentru translația lor verticală și cu protecție solară cu reglabil. sau lamele fixe.
Tipuri  și definiții:

 

pictograma motorului

Acționare cu motor:  în aplicații de alunecare și ridicare. Acționare automată de orientare a șipcilor cu operator vizibil (Motor liniar) sau cu operator ascuns (motor tubular), în funcție de tipul de șipci și cadru de utilizat, cu punct de control individual pentru gestionarea manevrei sau cu posibilitate de control general. Sistemele noastre sunt adaptabile la diferite limbi de automatizare a locuinței. Funcțiile utilizării diferitelor automatizări sunt descrise în instrucțiunile și avertismentele producătorului. 

motor solar

Solar Motor Drive:   actionare automata de orientare sipci cu operator ascuns (motor tubular) alimentat de energie solara, motor de consum redus si baterie de lunga durata alimentata de celule fotovoltaice care ofera autonomie infinita in toate tipurile de climat. Controlează automat sarcina și forța aplicată sistemului de șipci, cu control wireless pentru a gestiona manevra cu tehnologia Wirefree. Funcțiile de utilizare a automatizării sunt descrise în instrucțiunile și avertismentele producătorului. 

pictograma manuală

Operare manuala: actionare   manuala de orientare a sipcilor pentru a gestiona manevra cu diferite posibilitati de control (buton, maneta, tragaci, manivela, cardan, cilindru liniar si teleflex) in functie de tipul de sipci si cadru de utilizat.  


La Gradhermetic creăm strategii care cresc eficiența energetică, folosim în mod optim diferite sisteme pentru a proteja împotriva radiațiilor solare puternice, generând ventilație naturală, și evitând astfel un consum mare de energie din cauza utilizării necorespunzătoare a refrigerarii artificiale.
 
  • Iarna:  Reglarea lamelelor ne permite sa reducem consumul de incalzire, deoarece in timpul zilei prin deschiderea lamelelor crestem captarea energiei solare in interiorul cladirii. Pe timpul noptii, prin inchiderea lamelelor ajutam la mentinerea temperaturii interioare.
 
  • VARA:  Strategia trebuie să se schimbe, orientând lamelele astfel încât să împiedice trecerea razelor solare în clădire, permițând menținerea unei temperaturi plăcute a camerei și realizând economii substanțiale la aer condiționat. Pe timpul noptii, deschiderea sipcilor si ferestrelor permite circulatia aerului, reducand din nou nevoile de aer conditionat.
Sistemele gradermetice de protecție solară și control contribuie la îmbunătățirea eficienței energetice a clădirilor și fațadelor.

Protecțiile solare Gradhermetic ajută la creșterea punctajului în evaluarea obținerii acestor certificate care vizează îmbunătățirea durabilității. 

 

Logo Breeam.  Protecțiile solare Gradhermetic ajută la creșterea punctajului în evaluarea obținerii acestor certificate care vizează îmbunătățirea durabilității.sigla LEED.  Protecțiile solare Gradhermetic ajută la creșterea punctajului în evaluarea obținerii acestor certificate care vizează îmbunătățirea durabilității.

                                 

Date tehnice
CATALOG
3D MODEL


Specificații principale
Producator
GRADHERMETIC
Model
Gradpanel Serie CL CEDRU 35